Astro-Power-Supply

De geelgroene draad loopt iets verder naar boven naar het aarding contact. Soldeer de aarding van de SM-voeding en deze van het frontpaneel samen aan het aarding contact van de netaansluiting.

93-Detail netaansluiting + aarding

Geleid nu het rode en zwarte draadje van de ventilator tussen de achterwand van het koffertje en de zijwand van de SM-voeding. Schuif een paar eindjes krimpkous over de beide draadjes en verdeel die over de gehele lengte. Zo hou je beide draadjes mooi bij elkaar. Pas ze af, strip 1 cm van de isolatie weg, vertin de uiteinden en verbind ze met de printconnector van de temperatuurschakelaar.

94-Detail tempschakelaar aansluiting

Omwikkel de zwart/rode côte-à-côte draad samen met de gele en blauwe draadjes met spiraalbinder tot net boven het filterroostertje. Vanaf daar wikkel je de gele en blauwe draad niet verder in.

Omwikkel de zwart rode draad tot net bij de XLR aansluiting. Splits de rode en zwarte draad tot daar van elkaar. Omwikkel nu enkel nog de rode draad tot net onder de zekeringhouder en knip daar de spiraalbinder af.

Om deze kabeltros enigszins vast te leggen kun je gebruik maken van de soldeerlipjes (22 mm).

95-Montagelipjes  96-Montagelipjes

Plaats er twee boven elkaar en zet ze mee vast met het luchtfiltertje. Je zult de gaatjes van de lipjes wel even moeten ruimen tot 4 mm. Daarna plooi je het bovenste lipje tegen het moertje naar omhoog. Leg de kabeltros tegen de opstaande lipjes en plooi dan de onderste lipjes rond de spiraalbinder. Plooi nu ook de opstaande lipjes rond de tros tot beide lipjes elkaar raken. Je kunt beide lipjes met een dropje soldeer vast zetten. Verhit zeker niet te lang om het smelten van de spiraalbinder te vermijden.

97-Kabelbevestiging

Om de overige bedrading vast te leggen maak je eerst een paar draadgeleiders. Ook hier maak je gebruik van de soldeerlipjes. Plooi de soldeerlipjes zoals hieronder afgebeeld en soldeer ze samen. Het vijsje/moertje dient enkel om de lipjes voorlopig samen te houden.

 98-Kabeldoorvoer  99-Kabeldoorvoer detail

(19)